Darbo24 / Darbo24 Šeima / Duomenų ištrynimas
Darbo24 Šeima paskyros ir duomenų ištrynimas
Programėlė Darbo24 Šeima (Darbo24, Ryga). Bet kuriuo metu galite ištrinti savo paskyrą ir duomenis.
Kaip ištrinti
- Programėlėje: Šeimos nustatymai → «Ištrinti paskyrą ir duomenis».
- Arba laišku adresu info@darbo24.com iš adreso, kuriuo prisijungiate, su tema «Ištrinti paskyrą».
Kas ištrinama
Jūsų prisijungimo duomenys (el. paštas ir slaptažodis) ir jūsų įvesti duomenys. Jei esate paskutinis suaugęs šeimos narys — visi šeimos duomenys: šeimos nariai, įvykiai, pirkiniai, pinigai, žvaigždutės, užrašai ir nuotraukos.
Terminai
Ištriname per 30 dienų ir pranešame jums el. paštu. Iš kasdienių atsarginių kopijų duomenys išnyksta po 30 dienų, iš mėnesinių — ne vėliau kaip po 12 mėnesių.
Ištrinti tik dalį duomenų
Įrašus, nuotraukas, vaikų ir šeimos narių profilius galite ištrinti patys tiesiai programėlėje — be prašymo.