Darbo24Izveidot ģimeni
Darbo24 / Darbo24 Ģimene / Datu dzēšana

Darbo24 Ģimene konta un datu dzēšana

Lietotne Darbo24 Ģimene (Darbo24, Rīga). Jūs jebkurā brīdī varat dzēst savu kontu un datus.

Kā dzēst

  • Lietotnē: Ģimenes iestatījumi → «Dzēst kontu un datus».
  • Vai ar e-pastu uz info@darbo24.com no adreses, ar kuru piesakāties, ar tēmu «Dzēst kontu».

Kas tiek dzēsts

Jūsu pieteikšanās dati (e-pasts un parole) un dati, ko esat ievadījis. Ja esat pēdējais pieaugušais ģimenē — visi ģimenes dati: ģimenes locekļi, notikumi, pirkumi, nauda, zvaigznes, piezīmes un foto.

Termiņi

Dzēšam 30 dienu laikā un informējam jūs pa e-pastu. No ikdienas rezerves kopijām dati pazūd pēc 30 dienām, no ikmēneša — ne vēlāk kā pēc 12 mēnešiem.

Dzēst tikai daļu datu

Ierakstus, foto, bērnu un ģimenes locekļu profilus varat dzēst paši tieši lietotnē — bez pieprasījuma.